Tietoa meistä

HEINOLA softwares Oy on Heinolassa sijaitseva pieni ohjelmistoalan yritys, joka toteuttaa ajatusta joustavasta ja paikkariippumattomasta ohjelmointialan työpaikasta. Tarjoamme mielenkiintoista ja haastavaa työtä ohjelmistoalan huipulla omissa projekteissamme tai alihankintaprojekteissa asiakkaillemme pääkaupunkiseudulla.

Kauttamme pääset heti alan huipulle kehittäjäksi tai testaajaksi. Työn laatu on pidettävä parhaalla mahdollisella tasolla, mutta työntekopaikan ja työmäärän suhteen olemme joustavia ja kunnioitamme toiveitasi ja elämäntilannettasi. Ohjelmistoalan osaajia on Suomessa rajallisesti, joten kaikkia tarvitaan. Siksi haluamme aktivoida osaajia myös maakunnissa ja tarjoamme mahdollisuuksia tulla meille töihin tai alihankkijaksi.

Tarjoamme alihankintana osaajia ohjelmistoprojekteihin. Pääkaupunkiseudun yrityksille olemme kilpailukykyinen vaihtoehto jatkuvaluonteiseen alihankintaan tai tilapäiseen resurssipulaan.

Erikoisalaamme ovat hyödylliset mobiiliapplikaatiot, joihin liittyy usein taustajärjestelmä, joka hyödyttää joko yksityis- tai yrityskäyttäjiä. Kehitämme omien mobiiliapplikaatioidemme lisäksi applikaatioita tilauksesta myös muiden yritysten tarpeisiin.

Luomme yhteistyössä Heinola Software Academyn, Heinolan Elinvoimapalveluiden ja lähialueen oppilaitosten (LAMK, LUT, KYAMK) kanssa verkostoa, jonka avulla pystymme vastaamaan pääkaupunkiseudun ohjelmisto-osaajien kysyntään ja koulutustarpeisiin.


Osaamista meiltä löytyy mm. seuraavista:

  • React, React-Native, Node.js, Swift, Java, Groovy, Grails, Java, JavaScript,  jQuery
  • Google and AWS - pilviratkaisut
  • MySQL, Firestore

Jos olet jo osaaja, töitä olisi tarjolla! Lähetä sähköpostilla lyhyt avoin hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen info@heinolasoftwares.fi.